Mod de preparare: Aluatul se prepară şi se întinde conform reţetei şi se unge uniform cu pastă de tomate, apoi se presară cu oregano şi parmezan. Se încălzeşte cuptorul la 2200C, se opăresc roşiile, se cojesc şi se aşează pe aluatul tăiat felii. Creveţii, scoicile sau carnea de pasăre (tăiată fâşii), şunca, salamul, ciupercile şi ardeii se aştern peste roşii, se condimentează cu sare şi piper. Se acoperă cu mozzarella şi se pune în cuptor pentru 15-20 de minute. Se unge suprafaţa aluatului cu ulei (2 linguri) şi se aşează uniform fâşiile de roşii, şuncă, sardelele şi măslinele. Se sărează şi se piperează compoziţia, apoi se stropeşte cu ulei. Se bagă la cuptor, se lasă acolo 25 minute, timp în care devine crocant.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu