Ingrediente: 1 pachet de margarină, 300 g brânză de vaci, 100 g telemea, 1 cană de făină, 1 plic praf de copt, zeamă de lămâie, 8 ouă, 2 legături de mărar, 500 ml suc de roşii, 300 g mezeluri, 200 g caşcaval.
Mod de preparare: Din margarină, brânza mărunţită şi făină frămânţi un aluat la care se adaugă praful de copt stins cu puţină lămâie. Întinzi aluatul într-o tavă unsă cu margarina şi tapetată cu făină, şi-l dai la cuptor până se rumeneşte. Între timp, pregăteşti umplutura: baţi bine ouăle, apoi adaugi pe rând mezelurile tăiate cubuleţe, caşcavalul ras, mărarul tocat şi sucul de roşii. Torni compoziţia peste aluatul copt şi mai dai la cuptor încă 15-20 de minute. Când e gata, o laşi să se răcească şi o tai bucăţi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu