PIZZA CU ALUAT DIN BRÂNZĂ


Ingrediente: 1 pachet de margarină,  300 g brânză de vaci,  100 g telemea,  1 cană de făină,  1 plic praf de copt,  zeamă de lămâie,  8 ouă,  2 legături de mărar,  500 ml suc de roşii,  300 g mezeluri,  200 g caşcaval.
Mod de preparare: Din margarină, brânza mărunţită şi făină frămânţi un aluat la care se adaugă praful de copt stins cu puţină lămâie.  Întinzi aluatul într-o tavă unsă cu margarina şi tapetată cu făină, şi-l dai la cuptor până se rumeneşte.  Între timp, pregăteşti umplutura: baţi bine ouăle, apoi adaugi pe rând mezelurile tăiate cubuleţe, caşcavalul ras, mărarul tocat şi sucul de roşii. Torni compoziţia peste aluatul copt şi mai dai la cuptor încă 15-20 de minute.  Când e gata, o laşi să se răcească şi o tai bucăţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu