PIZZA CU CARNE DE PUI

Ingrediente: 800 g carne de pasăre,  1 ceapă, 4 roşii, 1 conservă porumb, 250 g mozzarella, 1 ou, puţin unt, 2 linguri tărâțe de ovăz, 1 linguriţă cimbru uscat, sare de mare,  piper alb.
Mod de preparare: Se macină carnea. Ceapa se curăţă şi se taie mărunt. Roşiile spălate se taie rondele. Porumbul şi mozzarella se scurg. Carnea măcinată se amestecă cu ceapa, oul şi cu tărâțele. Se condimentează cu sare, piper alb şi cimbru. Se unge cu unt o formă de pizza sau o tavă termorezistentă mai plată (cu un diametru de 22-24cm). Compoziţia de carne se pune în tavă, se aşează de jur-împrejur porumbul, iar între porumb se pun rondelele de roşii. Apoi se acoperă cu mozzarella tăiată tot rondele.  Se dă la cuptor încălzit la 200 °C pentru 15-20 de minute.  Se serveşte tăiată felii.

Primit pe Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu