Ingrediente: 2 ouă, 250g iaurt, 3 linguri ulei, făină, 1/2 praf de copt, 50 g margarină pentru uns tava, 400 g piept de pui fiert, 150-200 g mozzarella
Mod de preparare: Se bat albuşurile spumă, gălbenuşurile se freacă cu un praf de sare şi se adaugă peste albuşuri. În continuare se adaugă iaurtul, uleiul, praful de copt stins cu un pic de oţet şi făina (cernută în prealabil) în ploaie, amestecând de sus în jos. Se obţine un aluat de consistenţa unei smântâni groase. Se unge o tavă cu margarină (de preferinţă de teflon - este foarte important ca tava să fie de calitate), se toarnă compoziţia şi se modelează cu ajutorul unei linguri. Deasupra compoziţiei se pun şunca şi pieptul de pui tăiate felii şi se dă la cuptor la foc mic (cuptorul trebuie încălzit cu 10 min. înainte). Când este aproape gata (cam în 25 min) se rade pe deasupra mozzarella şi se mai lasă 2-3 min. ca aceasta să se înmoaie şi apoi este gata.
Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu