Ingrediente: 1 pachet cu 3 blaturi mici pentru pizza, 1 legătură ceapă verde, 10-15 frunze de spanac, 200 g ciuperci proaspete sau conservate, 200 g şuncă, 2-3 felii kaizer, 3 ouă, 300 ml lapte, 4 linguri ulei, cimbru, busuioc verde sau uscat, piper, 4-5 linguri ketchup dulce, 150 g caşcaval sau parmezan, 1 lingura margarină pentru tavă
Mod de preparare: Cureţi, speli şi tai mărunt ceapa şi spanacul. Procedezi la fel pentru ciuperci, dacă foloseşti astfel de legume proaspete, iar dacă sunt conservate, le scurgi şi le tai în felii. Tai în cubuleţe şunca şi kaizerul. Într-o tigaie cu 1 lingură ulei, înăbuşi ceapa, spanacul şi ciupercile proaspete. Adaugi şunca şi kaizerul şi continui să le înăbuşi timp de 1-2 minute. Amesteci ketchupul cu busuioc, cimbru şi piper după gust. Treci blaturile de pizza prin lapte, apoi prin ou bătut şi le prăjeşti pe rând, pe ambele fețe, în uleiul rămas. Ungi cu margarină o tavă mare. Aşezi blaturile şi le acoperi cu amestecul de legume şi mezeluri. Torni deasupra ouăle bătute rămase şi ketchupul condimentat, apoi presari caşcavalul ras. Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, pentru 5-10 minute. Aduci la masă pizza caldă, împreună cu piper şi ketchup.
Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu