Ingrediente: 1 aluat, 300 g carne tocată mixtă, 2 linguri ulei (de măsline), 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 3 linguri pastă de tomate, 150 ml vin alb, 2 linguri oregano tăiat mărunt, 1 linguriţă sare, piper măcinat proaspăt, praf de boia de ardei, 400 g broccoli (conopidă mică) opărit, 200 g caşcaval ras
Mod de preparare: Carnea tocată se prăjeşte bine în ulei. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se adaugă la carnea tocată. Se adaugă pasta de tomate şi se stinge cu vin alb. Se fierbe acoperit, la foc mic, 10 minute. Se adaugă oregano şi se condimentează cu sare, piper şi boia. Se încălzeşte cuptorul la 220°C. Se întinde aluatul. Se opăresc roşiile, se cojesc şi se taie felii, apoi se împart uniform pe aluat, împreună cu broccoli. Se toarnă sosul de carne tocată deasupra. Se presară compoziţia cu caşcaval şi se pune la cuptor pentru 20-25 minute.
Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu