Ingrediente: 600 g făină, 300 g apă caldă, 50 g drojdie, 1 linguriţă margarină, 1 ceapă, 1 morcov, 1 ţelină mică, cimbru, 2 cutii pastă de roşii, 50 g măsline, 50 g vinete, 50 g dovlecei, 50 g porumb fiert, 1 cutie ciuperci, sare, piper
Mod de preparare: Se amestecă făină cu drojdia, apoi se adaugă apa caldă, margarina şi 1 linguriţă de sare. Se face un aluat care se lasă să crească în tava unsă şi tapetată cu făină. Ceapa, morcovul şi ţelina se curăță, se dau pe răzătoare şi se călesc. Se adaugă cimbru, piper şi pastă de roşii. Pentru a se înmuia sosul, se adaugă puţină apă. Se lasă să se răcească, apoi se întinde peste aluatul crescut. Se ornează cu vinete, dovlecei, porumb, măsline tăiate feliuţe şi ciuperci. Se bagă la cuptor 30-40 minute.
Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu