Ingrediente:
Blat(aluat): 1 ou, 2 linguri de ulei, 2 pahare apă călduţă, 1/2 cub de drojdie, făină cât cuprinde. Se face aluatul (puţin mai moale) şi se bagă la congelator 5 minute.
Umplutură: 1/2 baton de salam, 4 cabanoşi, 300 g şuncă presată, o cutie (mică) de ciuperci, o cutie (mică) de roşii , 4 ouă, 250 g caşcaval (brânză), sare şi piper
Mod de preparare: Se taie cubuleţe sau feliuţe (cum doreşte fiecare) salamul, cabanoşii, şunca presată, ciupercile. Roşiile se zdrobesc şi se formează o pastă. Ouăle se bat, caşcavalul se rade. Se ia o tavă mare şi rotundă, se unge cu (puţin) ulei, se pune aluatul (scos de la congelator) aşa rece şi se întinde direct în tavă (cât este tava de mare). Se pun pe rând salamul, celelalte, iar la sfârşit caşcavalul (brânza) ras; timp de coacere 30-45 minute.Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu