PIZZA MARGHERITA 2

Ingrediente:
Aluat: 350 g făină, 20 g drojdie, 40 g ulei de măsline
Compoziţie: 350 g roşii, 250 g mozzarella, ulei de măsline, 100 g cârnăciori tăiaţi rondele, câteva măsline fără sâmbure, busuioc, sare
Mod de preparare: După ce se frământă bine, aluatul se pune într-un loc cald, unde este lăsat să crească aproximativ două ore. Se întinde aluatul în grosime de maximum un centimentru pe o tavă unsă cu ulei. Pe blat se pun roşiile stoarse şi pasate cu o furculiţă. Se presară puţină sare şi se mai lasă blatul 10 minute într-un loc cald. Pizza se coace apoi timp de 20 minute şi se adaugă mozzarella, cânăciorii şi măslinele tocate solzişori. Puţin busuioc şi ulei se presară pe deasupra pizzei. Înainte de a fi servită se mai pune 10 minute la cuptor.

Primit pe Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu