Ingrediente: 300 g cârnat, 200 g salam (rudă subţire), 1/2 cutie măsline, 1 ardei roşu,2 castraveţi muraţi, 200 g caş, 30 g drojdie, 350 ml apa , 50 ml ulei, sare
Se amestecă apă cu 3 linguri făină şi drojdie, se lasă să stea 15 min., se adaugă sarea, uleiul şi făină cât cuprinde, să obţii un aluat de consistenţa potrivită. Îl laşi la dospit 40 min. într-un loc călduţ. Între timp, se dă caşul prin răzătoarea mare, se taie ardeiul şi castraveţii mărunt, iar cârnatul şi salamul în rondele subţiri. După ce aluatul a dospit, ungi o tavă cu ulei, nu are importanţă forma, pui aluatul întins cu o grosime de 1,5 cm, iar apoi aşezi frumos rondelele de salam şi cârnat, apoi presari castraveţii şi ardeiul, măslinele mărunţite, iar la urmă caşul. Le pui la cuptor la foc potrivit 50 de minute.Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu