Ingrediente: 2 dovlecei, 200 g mălai, 50 g margarină, 100 g soia granule, 450 g roşii, 2 linguriţe cimbru uscat,150 g brânză telemea, 1 linguriţă sare, piper.
Mod de preparare: Se pune soia în apă clocotită cu sare, se lasă 20 de minute să fiarbă, apoi se strecoară şi se lasă deoparte. Speli roşiile şi le tai felii. Pui la fiert 750 ml apă cu 1 linguriţă de sare, adaugi dovleceii şi îi fierbi 2-3 minute. Scoţi apoi dovleceii şi îi clăteşti cu apă rece. În aceeaşi apă presari mălaiul şi îl fierbi, amestecând până ce compoziţia se îngroaşă. Încorporezi margarina, răstorni mămăliga fierbinte într-o tavă pentru friptură şi o întinzi. Peste stratul de mămăligă pui soia opărită, dovleceii şi roşiile, presari sare, piper, cimbru şi brânză rasă. Coci „pizza" la cuptor timp de 20-30 de minute.
Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu