Ingrediente: 500 ml lapte, 30 g drojdie, sare, 2 linguriţe smântână, făină, 200 g salam cu şuncă, 150 g telemea sau caş, 1/4 l suc de roşii, 1 castravete murat
Mod de preparare: Se amestecă laptele cu drojdia, smântâna şi puţină sare, făină cât cuprinde pentru a fi un aluat de consistență potrivită. Se lasă într-un loc cald la dospit 20 min. Se fac grămăjoare de aluat, care se întind. Se taie şunca şi telemeaua bucăţele, castravetele la fel; dacă folosim caş, îl dăm prin răzătoare. Se unge o tavă cu puţin ulei şi se aşează bucăţile de pizza, peste care s-au pus şunca, caşul, bucăţi de castravete, câte 2 linguri suc de roşii pe fiecare. Se lasă la cuptor 25-30 min.
Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu