Ingrediente:
Cocă:100 g iaurt, 200 ml ulei, 200 ml apă, 1/2 linguriţă sare, 600 g făină
Cocă:100 g iaurt, 200 ml ulei, 200 ml apă, 1/2 linguriţă sare, 600 g făină
Umplutură: caşcaval, sos de roşii, afumătură, roşii, măsline, ardei gras, ciuperci (tot ce vreţi)
Mod de preparare: Se frământă aluatul şi se lasă la rece 2 ore. Se întinde în tavă aluatul, se unge cu sos de roşii, se întinde brânza rasă (caşcaval), se adaugă cipercile, afumătura, măslinele, ardeiul gras. Se dă la cuptor. Înainte de a se coace bine, se scoate din cuptor şi deasupra se întinde un ou bătut, amestecat cu sos de roşii.
Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu