Ingrediente
Umplutură: sos de roşii pentru pizza, mozzarella, cârnăciori picanţi, ardei iute roşu, oregano
Aluat pufos: 300 g făină, 30 g unt, 150 ml lapte călduţ, 25 g drojdie, 1/2 linguriţă sare, 1/2 linguriţă zahăr
Aluat pufos: 300 g făină, 30 g unt, 150 ml lapte călduţ, 25 g drojdie, 1/2 linguriţă sare, 1/2 linguriţă zahăr
Aluat subţire, crocant: 200 g făină, 125 ml apă caldă, 1 lingură ulei măsline, 20 g drojdie, 1/3 linguriţă sare, 1 linguriţă zahăr
Mod de preparare
Aluat pufos/ aluat crocant: ca la reţeta anterioară
Reţeta Pizza Diavolo: se unge blatul de pizza cu sos de roşii, se presară mozzarella, cârnăciori picanţi tăiaţi rondele, fâşii de ardei iute curăţaţi de sâmburi şi oregano. Se dă la cuptor 10- 35 minute, în funcţie de blatul folosit şi de tipul cuptorului.
Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu