Ingrediente: aluat foetaj, 2 roşii pentru sos, 2 pentru decor, 2-3 căţei de usturoi, busuioc, rosmarin, oregano, şuncă, bacon, peperoni, măsline, caşcaval ras (Emental, Gouda), ceva ulei de măsline, sare, piper
Mod de preparare: Întindeţi aluatul într-o tavă pe o hârtie de copt. Puneţi verdeaţa, usturoiul, sarea, piperul şi roşiile tocate cubuleţe. Mixaţi/măcinaţi totul cu mixerul bat/ştab/stick..sau cum i-o zice, până obţineţi un sos destul de fin. Apoi adăugaţi ceva ulei de măsline. Cu acest sos, ungeţi aluatul. Apoi am început a decora cu câteva felioare subţirele de roşie. Le-am decorat aproape identic, doar că pe una am pus şi pepperoni. Am împrăştiat apoi sosul şi am dat la copt.
Primit pe Mail
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu