PIZZA TONNO CIUFF


Ingrediente: făină, ulei, 1 ou, drojdie, lapte, brânză rasă, 1 conservă ton în ulei, 1 ceapă mărişoară, pastă de roşii, sare, curry, piper, măsline, zeamă lămâie, puţin vin alb
Mod de preparare: Se face aluatul din făină, o căniţă lapte, ou, 2 linguri de ulei, drojdie, sare, puţin zahăr, la care se adaugă 3 linguri mari de brânză uscată sărată şi rasă. Se frământă bine, după care se lasă la crescut 30 min. În acest timp se toacă ceapa şi se prăjeşte în uleiul conservei de ton, până ce devine cristalină; se adaugă un praf de curry, apoi pasta de tomate, aproximativ 5 linguri. Dacă compoziţia e prea seacă, se mai adaugă apă, dar nu prea multă. Se dă astfel un clocot şi se toarnă tonul din conservă şi un pahar de vin alb. Se mai dă un clocot, după care compoziţia se pune pe aluatul întins şi se lasă la cuptor 40 minute.

Primit pe Mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu